Rådgivning

Kontakt


 • Pite Byggnadsvård
  Erica Duvensjö
  Persöbyvägen 188
  Långnäs
  946 91 ROKNÄS
  erica@pitebyggnadsvard.se

Hitta till oss...

Om oss

Erica Duvensjö Erica
Jag är född i Boden och till stora delar uppvuxen i södra Sverige. Under början av gymnasietiden flyttade familjen hem till Boden igen och där kom jag att bo till hösten 2002 då färden gick till Piteå. Här har jag bott sedan dess, med undantag för mitt första år vid Högskolan på Gotland då jag tog med mig hela familjen till ön.

Jag är gift med Jimmy sedan flera år tillbaka och tillsammans har vi två söner. Vi bor i en utbyggd norrbottensgård i byn Långnäs sedan 2004 och på gården är det alltid nya saker på gång.
Vi älskar gamla saker vilket medför att det blir många sommarauktioner och loppisar. Många auktionsfynd pryder hemmets vrår, men även nyproducerade ting har funnit sig väl tillrätta i vårt hus.

Jag är byggnadsantikvarie med examen från en treårig högskoleutbildning med inriktning kulturvård vid Högskolan på Gotland. Utöver detta har jag även läst historia, arkeologi och trädgårdskunskap.
De senaste åren har jag även arbetat på museum i Skellefteå och Piteå samt på Länsstyrelsen i Norrbotten. Numera arbetar jag som byggnadsantikvarie vid Norrbottens Museum och kan där bistå med rådgivning.

Jimmy Duvensjö Jimmy
En exilöstgöte i Norrbotten.
Ursprungligen född i Boxholm och hamnade till slut i Piteå efter några år i huvudstadens trafikkaos.

Jag är gift med Erica och således företagets "allt-i-allo". (Själv vill jag dock hellre titulera mig Verkstadschef.)

Till vardags jobbar jag med företagsförsäkringar, men när helgen kommer byter jag om och gör alla hanterksmässiga sysslor på gården. Det är också jag som utför all fönsterrenovering till er kunder.